lichtplan

Licht zorgt voor sfeer in een ruimte, zodat de mensen in de ruimte zich prettig voelen en hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren. Verlichting is meer dan een aantal armaturen in een ruimte plaatsen. Een goed lichtplan zorgt voor vormgeving van licht, kleur én schaduw. Elementen die belangrijk zijn voor de beleving van een ruimte.

Het lichtplan bestaat uit de volgende onderdelen;

  • persoonlijk gesprek
  • lichtontwerp
  • presentatie
  • offerte
  • uitvoering

Op basis van uw wensen maken wij een maatwerk lichtplan waarbij wij onder andere kijken naar het gebruik van de ruimte. Is het een werkruimte of een verblijfsruimte, het kleurgebruik in de ruimte, de hoeveelheid invallend daglicht, de bouwkundige aspecten en natuurlijk de wensen ten aanzien van het type verlichtingsarmaturen. Wij maken lichtplannen voor particulieren en bedrijven, zowel binnen als buiten.

armaturen

Wij maken voor u een creatief en duurzaam lichtontwerp. Waarbij het welbevinden van de gebruiker en de beleving van de ruimte voorop staan. Naast het lichtplan zorgen wij ook voor de levering van de armaturen. Waarbij wij kwalitatief hoogwaardige verlichtingsarmaturen toepassen van betrouwbare leveranciers. Waardoor we voor u naast energiebesparing ook een facilitaire-, en milieubesparing realiseren.

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten