– Wilt u ook een optimale ruimtebeleving in uw woning of gebouw?
– Vindt u het ook belangrijk dat er kwalitatief goed en voldoende licht is?
– Dat iedereen zich prettig en comfortabel voelt?

Laat een lichtontwerp maken!

Lichtontwerp
Licht zorgt voor sfeer in een ruimte, zodat de mensen in de ruimte zich prettig voelen en hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren. Verlichting is meer dan een aantal armaturen in een ruimte plaatsen. Een goed lichtplan zorgt voor vormgeving van licht, kleur én schaduw. Elementen die belangrijk zijn voor de beleving van een ruimte.

Maatwerk lichtplan
Op basis van uw wensen maken wij een maatwerk lichtplan waarbij wij onder andere kijken naar het gebruik van de ruimte. Is het een werkruimte of een verblijfsruimte, het kleurgebruik in de ruimte, de hoeveelheid invallend daglicht, de bouwkundige aspecten en natuurlijk de wensen ten aanzien van het type verlichtingsarmaturen. Wij maken lichtplannen zowel voor binnen als buiten.

Levering duurzame armaturen
Wij maken voor u een creatief en duurzaam lichtontwerp. Waarbij het welbevinden van de gebruiker en de beleving van de ruimte voorop staan. Naast het lichtplan zorgen wij ook voor de levering van de armaturen. Waarbij wij bij voorkeur duurzame, circulaire verlichtingsarmaturen toepassen. Waardoor er naast energiebesparing ook een facilitaire-, en milieubesparing wordt gerealiseerd.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.
[email protected]

concept

schermafbeelding-2018-06-18-om-14.29.17

lichtberekening

ruimte-7-2

impressie

ruimte-7